Contact us for a non-binding conversation - KONTAKT OSS

Eller ring oss nå!45907012

Flislegger

Flislegging - nøyaktig og pent utført

Å flislegge nøyaktig for et pent resultat kan være en utfordring for de fleste. Alt fra godt forarbeid og riktig underlag til riktig oppmåling må hensynstas. Søker du etter flislegger i Oslo, kan det lønne seg å kontakte Total handyman service.

Total handyman service utfører alt av innvendig flislegging som, baderom, vaskerom, kjøkken, gulvfliser etc. Våre flisleggere har mange års erfaring og har opparbeidet seg god kompetanse på legging av ulike typer flisløsninger.

Flislegging gjøres oftest i forbindelse med oppussing av bad eller kjøkken, men også som en del av et oppussingsprosjekt, gjerne i ganger eller kjelleretasjer.

Vi bruker alltid den beste kvaliteten i fugemasse, flislim, mørtel etc., tilpasset det område hvor flisene skal legges. Det er ulike produkter tilpassset baderomsgulv, gulv i gangen og på kjøkken. Riktige produkter og godt forarbeid gir et varig godt resultat. Vi er løsningsorienterte, noe som gir deg den beste løsningen. Jobben blir utført nøyaktig og med høy kvalitet.

I våtrom følger vi alltid våtromsnormen og Total handyman service gir 10 års garanti på oppussing av bad.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.